Известие

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на брони

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боядисване на брони

В момента съм с пластмасови , изцяло черни брони , като на аватара... Въпроса ми е могат ли след боядисване да сдобият такъв вид или ще е проблем , защото са пластмасови ? И къде в Пловдив/Пазарджик могат да ми ги направят ?

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...),_Serdang.jpg
    Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

да могат стига маистора ти да е достатъчно добърколегите от пазарджик сигурно ще могат да ти помогнат
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Може разбира се,само един съвет ако мога да ти кажа колега!да отидеш при някой майстор който си изпипва нещата и дори и малко повече пари да дадеш да ти ги направи как си требва с основа и др там неща(3 в едно се води ) щото аз от такъв псевдо майстор си изпатих че не мога да си намеря място и се чуда кога ще ми прещрака и ще хода да го...........!
      Само ще ти кажа на мен кво ми се случи!Отивам да си взимам колата и сега се кефя -броните,огледалата, дръжките на вратите, боядисани в един цвят с купето и му викам на майстора "Всичко ли сложи? " той "да! " и кеф колата наистина след тия промени изглежда страшна!Какво стана след 2-3 месеца след един по голям дъжд,боята по броните се наду,почна да се люпи кво да вида само боя без никаква основа беэ нищо!
      И в този смисъл дай повече пари на някой който си разбира от работата и да ти е мирна главата!
      Успех
      ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Да , мерси за отговорите Колегите от Пазарджик ще ми кажат - да може , в автобояджийница шегувам се ...

Съжалявам , че е станало така с теб , поне иска ли после да ти ги преправи както трябва ?

Comment

Първоначално публикувано от kajoooo Покажи съобщение
          Може разбира се,само един съвет ако мога да ти кажа колега!да отидеш при някой майстор който си изпипва нещата и дори и малко повече пари да дадеш да ти ги направи как си требва с основа и др там неща(3 в едно се води ) щото аз от такъв псевдо майстор си изпатих че не мога да си намеря място и се чуда кога ще ми прещрака и ще хода да го...........!
          Само ще ти кажа на мен кво ми се случи!Отивам да си взимам колата и сега се кефя -броните,огледалата, дръжките на вратите, боядисани в един цвят с купето и му викам на майстора "Всичко ли сложи? " той "да! " и кеф колата наистина след тия промени изглежда страшна!Какво стана след 2-3 месеца след един по голям дъжд,боята по броните се наду,почна да се люпи кво да вида само боя без никаква основа беэ нищо!
          И в този смисъл дай повече пари на някой който си разбира от работата и да ти е мирна главата!
          Успех
          Мдамм, пластфикатор се пръска и чак тогава боята
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщение
            Да , мерси за отговорите Колегите от Пазарджик ще ми кажат - да може , в автобояджийница шегувам се ...

Съжалявам , че е станало така с теб , поне иска ли после да ти ги преправи както трябва ?
            Ама аз не съм ходил а и да иска ти мислиш ли че пак ще му позвола да ми пипа колата Какво да отида да му кажа "глей какво направи върни ми парите!То това ми е ясно че няма как да стане"

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Мдамм, пластфикатор се пръска и чак тогава боята
            Нали
            ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Аз познавам един майстор който боядисва много добре и е от пазарджик. Ако искаш ми пиши на ЛС за да те свържа с него.
              sigpicAlfa Romeo 145, 1.4 TSpark, OZ Racing Rims + Momo tuning
              Alfa Romeo 166, 2.0 TSpark

Comment

Писах ти , колега

А горе долу за двете брони , огледалата и дръжките на вратите какви пари да очаквам да ми искат ? Ясно , че не може да се каже тук във форума с точност , но все пак горе долу Става въпрос за нормално направена работа , а не както по-горе колегата писа за люпещата се боя .

Comment

На мен ми звучи като 250-300 лева
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

ас сам си боядиса предната брона, прво се една теч провидна се намаза бронята , и след това е лакира, и немаш проблеми, за двете нема да ти треба повичко од 400гр боя...
                    ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Писах ти , колега

А горе долу за двете брони , огледалата и дръжките на вратите какви пари да очаквам да ми искат ? Ясно , че не може да се каже тук във форума с точност , но все пак горе долу Става въпрос за нормално направена работа , а не както по-горе колегата писа за люпещата се боя .
                      колега айде като ходиш при майстора питаи колко ще излезне и цялостно боядисване на 146-ца да си имам някаква напредстава че на пролет трябва да боядисвам моята цялата
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Писах ти , колега

аааа тебе щтаа пребияя

сигорно познаваш токи4а на мене ми зву4икат за триста ии 40 лева с фулер за пласмаса

ама понеже не ма познаваш схти зема 500

да кажем че имаш отстъпка при мене, и работата с 2 те брони минава кат за 300 лв.

и едно шуменско
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                          колега айде като ходиш при майстора питаи колко ще излезне и цялостно боядисване на 146-ца да си имам някаква напредстава че на пролет трябва да боядисвам моята цялата
                          1300..............
                          0884650778 токи4а

Comment

Писах ти , колега

0894394844 .. тошко
                            0884650778 токи4а

Comment

Първоначално публикувано от kirilsk Покажи съобщение
                              ас сам си боядиса предната брона, прво се една теч провидна се намаза бронята , и след това е лакира, и немаш проблеми, за двете нема да ти треба повичко од 400гр боя...
                              С ТЕЗИ .пластификатори не си е работа

има си фюлер за пласмаса и просто се забравя за люпене на лак и темподобни
                              0884650778 токи4а

Comment

Working...
                              X